PIANON KULJETUS VARMASTI JA LUOTETTAVASTI

A-J Salminen Oy kuljettaa pianosi turvallisesti ja varmasti kaikkialla Suomessa tarpeen mukaan. Teen pianon siirtoja myös paikallisesti (lyhyet matkat, rakennuksen tai huoneiston sisäiset siirrot) kautta maan.

Kiireettömät pianon siirrot kimppakuljetuksella

Pidemmät matkat voidaan tehdä myös kimppakyyti-periaatteella, jos kuljetuksella ei ole kiire. Kerään sopivan määrän kuljetettavaa samalta suunnalta ja ajan reitin läpi, kun lastia on tarpeeksi. Kimppakyyti on aina edullisin vaihtoehto, kun matka on 50 km tai enemmän!

Liikun koko ajan laajalla alueella, joten kannattaa kysyä, missä seuraavaksi ajelen. Näet myös Varaustilanne-sivulta, missä seuraavaksi liikun.

Vaikka alueenani on koko Suomi niin eniten liikun Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa sektorilla, jossa kuljetukset voidaan tehdä nopeallakin aikataululla.

Pianon kuljetuspalvelu – luotettavasti

  • Ilmoitan sopimuksen mukaan puhelimitse ennen hakua/vientiä
  • Pianon nouto lähtöosoitteesta
  • Pianon siirto autoon ja kiinnitys
  • Auton tavaratilassa lämmitin
  • Pianon siirto autosta perille asiakkaan määräämään paikkaan
  • Pianon lisäksi voidaan kuljettaa muutakin tavaraa esim. muuton yhteydessä. Kysy lisää!

Pianon haun tai viennin asunnossa hoidan rullakon avulla jälkiä jättämättä ja lastaan koneen päälle asunnon ulkopuolella. Pianon haku ja vienti paikkojen haasteita ovat: portaat kierre/suora,kerrokset ja onko hissiä johon piano mahtuu esim. pystyssä. Kaikki kuljetukset ja siirrot ovat vakuutettuja.

Tilaukset tulee vahvistaa lähettämällä osoitteet ja yhteyshenkilöiden numerot ensisijaisesti TEKSTIVIESTILLÄ numeroon 0504082794. Saatuasi OK vastauksen on tilauksesi vastaanotettu!

Tarvittaessa voin varastoida pianosi lämpimään/kuivaan varastoon. Katso varaston vuokrausehdot tästä.

Pianon huolto-ja virityspalvelua suorittaa Uudenmaan alueella Kari Makkonen 050 593 8842