Pianon siirrot

Kuljetan pianosi turvallisesti ja varmasti kaikkialla Suomessa tarpeen mukaan. Soittimen korkeus olisi hyvä tietää etukäteen!

Teen pianon siirtoja myös paikallisesti (lyhyet matkat, rakennuksen tai huoneiston sisäiset siirrot) kautta maan. Minulta saat myös tietoa pianon viritystä, huoltoja ja peruskorjauksia suorittavista henkilöistä ja yrityksistä. 

Kiireettömät pianon siirrot kimppakuljetuksella

Pidemmät matkat voidaan tehdä myös kimppakyyti-periaatteella, jos kuljetuksella ei ole kiire. Kerään sopivan määrän kuljetettavaa samalta suunnalta ja ajan reitin läpi, kun lastia on tarpeeksi. Kimppakyyti on aina edullisin vaihtoehto, kun matka on 50 km tai enemmän!

Liikun koko ajan pääkaupunkiseudun lisäksi laajalla alueella, joten kannattaa kysyä, missä seuraavaksi ajelen. Näet myös Varaustilanne-sivulta, missäpäin on tulevia keikkoja.

Suuntaa antavia hintoja:

Lyhyet matkat 130-160 eur

30-130 km      170-250 eur

140 km tai yli alk.  260 eur

Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. paikkakunta, portaat, kerrokset, kiireellisyys.

Pianon kuljetuspalvelu – luotettavasti

  • Tilaus tapahtuu toimittamalla pianon siirron osoitteet
  • Pianon nouto lähtöosoitteesta
  • Pianon siirto autoon ja kiinnitys
  • Auton tavaratilassa lämmitin
  • Pianon siirto autosta perille asiakkaan määräämään paikkaan
  • Tarvittaessa saat minulta suojakuppeja pianon renkaiden alle
  • Maksutavat käteisellä/ kortilla sekä yrityksille myös laskulla

Pianon haun tai viennin asunnossa hoidan rullakon avulla jälkiä jättämättä ja lastaan koneen päälle asunnon ulkopuolella. Pianon haku ja vienti paikkojen haasteita ovat: ulko tai sisäportaat (kuvilla voit selventää asiaa) ja ovatko ne kierre/suora sekä kerrokset ja onko hissiä johon piano mahtuu esim. pystyssä. Kaikki kuljetukset ja siirrot ovat vakuutettuja.

Tarvittaessa voin varastoida pianosi pidemmäksikin ajaksi lämpimään/kuivaan varastoon. Katso varaston vuokrausehdot tästä

Autan mielelläni!

Alustavat yhteydenotot mielellään sähköpostitse lomakkeen kautta! Kiireelliset keikat ja muut kysymykset puhelimitse arkisin 9-19 välillä. Muina aikoina sähköposti,tekstiviesti tms.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!