Flyygelin siirrot

Kuljetan flyygelit pienestä babygrand mallista suureen konserttiflyygeliin asti turvallisesti ja varmasti kaikkialla Suomessa. Teen flyygelin siirtoja myös paikallisesti kautta maan. Minulta saat myös tietoa flyygelin viritystä, huoltoja ja peruskorjauksia tekevistä henkilöistä ja yrityksistä.

Kiireettömät flyygelin siirrot kimppakuljetuksella

Pidemmät matkat voidaan tehdä myös kimppakyyti-periaatteella, jos kuljetuksella ei ole kiire. Kerään sopivan määrän kuljetettavaa samalta suunnalta ja ajan reitin läpi, kun lastia on tarpeeksi. Kimppakyyti on aina edullisin vaihtoehto, kun matka on 50 km tai enemmän!

Liikun koko ajan pääkaupunkiseudun lisäksi laajalla alueella, joten kannattaa kysyä, missä seuraavaksi ajelen. Näet myös Varaustilanne-sivulta, missäpäin on tulevia keikkoja.

Suuntaa antavia hintoja:

Lyhyet matkat 270-310 eur

30-130 km      320-380 eur

140km tai yli alk.   390 eur

Lopulliseen hintaan vaikuttaa mm. paikkakunta, portaat, kerrokset, kiireellisyys ja flyygelin pituus.

 

Tarvittaessa voin varastoida flyygelisi pidemmäksikin ajaksi lämpimään/kuivaan varastoon. Katso varaston vuokrausehdot tästä

Flyygelin kuljetuspalvelu – ammattitaidolla

  • Tilaus tapahtuu toimittamalla flyygelin siirron osoitteet
  • Flyygelin nouto lähtöosoitteesta
  • Flyygelin siirto autoon ja kiinnitys
  • Auton tavaratilassa lämmitin
  • Flyygelin siirto autosta perille asiakkaan määräämään paikkaan
  • Tarvittaessa saat minulta suojakuppeja flyygelin renkaiden alle
  • Maksutavat käteisellä/ kortilla sekä yrityksille myös laskulla

Hoidan kaikki kuljetukset jälkiä jättämättä esim. suojaamalla lattiat ja käyttämällä flyygelin kuljetuspeitettä. Flyygelin haku ja vienti paikkojen haasteita ovat: ulko tai sisäportaat (kuvilla voit selventää asiaa) ja ovatko ne kierre/suora malliset sekä kerrokset. Flyygelin pituus on hyvä tietää etukäteen. Kaikki kuljetukset ja siirrot ovat vakuutettuja.

 

Autan mielelläni!

Alustavat yhteydenotot mielellään sähköpostitse lomakkeen kautta! Kiireelliset keikat ja muut kysymykset puhelimitse arkisin 9-19 välillä. Muina aikoina sähköposti, tekstiviesti tms.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!