Flyygelin siirrot

Kuljetan flyygelit pienestä babygrand mallista suureen konserttiflyygeliin asti turvallisesti ja varmasti kaikkialla Suomessa. Teen flyygelin siirtoja myös paikallisesti kautta maan. Minulta saat myös tietoa flyygelin viritystä, huoltoja ja peruskorjauksia tekevistä henkilöistä ja yrityksistä.

Kiireettömät flyygelin siirrot kimppakuljetuksella

Pidemmät matkat voidaan tehdä myös kimppakyyti-periaatteella, jos kuljetuksella ei ole kiire. Kerään sopivan määrän kuljetettavaa samalta suunnalta ja ajan reitin läpi, kun lastia on tarpeeksi. Kimppakyyti on aina edullisin vaihtoehto, kun matka on 50 km tai enemmän!

Liikun koko ajan laajalla alueella, joten kannattaa kysyä, missä seuraavaksi ajelen. Näet myös Varaustilanne-sivulta, missä seuraavaksi liikun.

Tarvittaessa voin varastoida flyygelisi pidemmäksikin ajaksi lämpimään/kuivaan varastoon. Katso varaston vuokrausehdot tästä

Flyygelin kuljetuspalvelu – ammattitaidolla

  • Ilmoitan sopimuksen mukaan puhelimitse ennen hakua/vientiä
  • Flyygelin nouto lähtöosoitteesta
  • Flyygelin siirto autoon ja kiinnitys
  • Auton tavaratilassa lämmitin
  • Flyygelin siirto autosta perille asiakkaan määräämään paikkaan
  • Flyygelin lisäksi voidaan kuljettaa muutakin tavaraa esim. muuton yhteydessä. Kysy lisää!
  • Tarvittaessa saat minulta suojakuppeja flyygelin renkaiden alle
  • Maksutavat käteisellä/ kortilla sekä yrityksille myös laskulla

Hoidan kaikki kuljetukset jälkiä jättämättä esim. suojaamalla lattiat ja käyttämällä flyygelin kuljetuspeitettä. Flyygelin haku ja vienti paikkojen haasteita ovat: ulko tai sisäportaat (kuvilla voit selventää asiaa) ja ovatko ne kierre/suora malliset sekä kerrokset. Flyygelin pituus on hyvä tietää etukäteen. Kaikki kuljetukset ja siirrot ovat vakuutettuja.

Tilaukset tulee vahvistaa lähettämällä osoitteet ja yhteyshenkilöiden numerot ensisijaisesti TEKSTIVIESTILLÄ numeroon 0504082794. Saatuasi Ok vastauksen on tilauksesi vastaanotettu!

Autan mielelläni!

Alustavat yhteydenotot mielellään sähköpostitse lomakkeen kautta! Kiireelliset keikat ja muut kysymykset puhelimitse arkisin 9-19 välillä. Muina aikoina sähköposti, tekstiviesti tms.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!