Kassakaapin siirrot

A-J Salminen Oy tekee myös kassakaappien,kemikaalikaappien ja muiden isojen ja hankalien esineiden siirrot tarkasti ja turvallisesti kaikkialla Suomessa sopimuksen mukaan.

Kassakaapin haku ja vienti paikkojen haasteita ovat: ulko ja sisäportaat (kuvilla voit selventää asiaa) ja ovatko ne kierre/suora, kerrokset ja kassakaapin mitat. Siirroissa käytän apuna Pianoplan-robottia, jonka kantokyky 600 kg.  Kassakaapin painon saat selville tunnistekilvestä (merkki ja malli) ja soittamalla valmistajalle tai etsimällä netistä. Lisätietoja annan mielelläni puhelimitse.

Tilaukset tulee vahvistaa lähettämällä osoitteet ja yhteyshenkilöiden numerot ensisijaisesti TEKSTIVIESTILLÄ numeroon 0504082794. Saatuasi Ok vastauksen on tilauksesi vastaanotettu!

Maksaminen tapahtuu käteisellä tai korttimaksulla ja kuitin toki saa. Yritykset ja julkiset tahot voivat saada laskun, kun ilmoitat tästä tilausta tehdessäsi!

Autan mielelläni!

Alustavat yhteydenotot mielellään sähköpostitse lomakkeen kautta! Kiireelliset keikat ja muut kysymykset puhelimitse arkisin 9-19 välillä. Muina aikoina sähköposti, tekstiviesti tms.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ!